Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free shipping Webshopunkban 15000 Ft vásárlás felett a szállítás országosan ingyenes!

1 db WeSail COVID-19 Otthon végezhető (Antigén) Gyorsteszt Orrlyuk mintából-Pálcikával véve

225Ft (214Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: WES-COV-SLFTST-AG-1
Lejárati dátum: 2023.04.22.
Nem értékelt

Leírás

WeSail COVID-19 antigén tesztkészlet

Amikor felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja, fontos, hogy minél előbb egy teszt is megerősítse a feltételezést. Az egészségügyi intézményekben elérhető tesztek költségesek, ráadásul várni kell az eredményre. Arról nem is beszélve, hogy egy kórházban vagy rendelőben a fertőzésveszélynek is ki vagyunk téve. A WeSail COVID-19 antigén gyorsteszt saját kezűleg, akár otthon is használható!

Mikor érdemes öntesztet végezni?

Az antigén gyorstesztek a vírusfertőzés korai szakaszában bizonyulnak a leghatékonyabbnak. Akkor érdemes tehát ehhez a megoldáshoz folyamodni, ha a koronavírusra jellemző tüneteket észlel önmagán, hozzátartozóján vagy munkatársán. A teszt az első tünetek megjelenése után azonnal képes eredményt mutatni.

És hogy hol jöhet jól egy önteszt? Nos, természetesen minden családban, hiszen a WeSail COVID-19 tesztet akár gyermekek esetében is biztonságosan lehet használni. Ezért iskolákba vagy óvodákba is remek választás, ahogy természetesen idősek otthonába vagy egészségügyi intézményekbe is. Kifejezetten javasoljuk cégeknek, hiszen a dolgozók azonnali tesztelése kulcskérdés lehet a tömeges fertőzés megelőzésében.

Így működik a WeSail COVID-19 Ag tesztkészlet

A legtöbb gyorstesztnél a mintavétel meglehetősen kellemetlen procedúra, hiszen az orrgaratból vett mintára van szükség. A WeSail teszt esetében azonban erre nincs szükség: az orrlyukból vett minta is megfelelő mintának számít. Mindez igazán kényelmessé teszi a használatát azok számára is, akik amúgy ódzkodnak az orrból vett mintától.

A készlet minden szükséges eszközt és kiegészítőt tartalmaz a teszteléshez, az eredményre pedig mindössze 15 perce kell várnia. A könnyen leolvasható tesztcsíkon láthatja, hogy az eredmény pozitív, negatív vagy esetleg érvénytelen lett-e. Pozitív teszt után azonnal megteheti a szükséges lépéseket (elkülönítés, háziorvos értesítése), míg a negatív eredményt érdemes egy másik teszttel ellenőrizni, ha a tünetek COVID-fertőzésre utalnak.

Tesztelje önmagát otthon, a munkahelyén, és gondoskodjon családja, munkatársai biztonságáról is - rendeljen WeSail antigén gyorstesztet webshopunkban!

Használati Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!