Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free shipping Webshopunkban 15000 Ft vásárlás felett a szállítás országosan ingyenes!

1 db AllTest COVID-19 Otthon végezhető (Antigén) Gyorsteszt Nyálmintából-Tölcsérrel gyűjtve

450Ft (429Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: ALT-ATG-TST-RAP-SLFTST-1
Lejárati dátum: 2023.12.
Nem értékelt

Leírás

Alltest COVID-19 antigén gyorsteszt

Otthoni tesztelés percek alatt

A gyorstesztekkel kapcsolatban rengeteg tévhit terjed az interneten. Tény azonban, hogy ezek a tesztek kifejezetten megbízhatóak, biztonságosak és könnyen kezelhetőek. Különösen igaz ez az Alltest COVID-19 antigén gyorstesztre, ami öntesztelésre tökéletesen alkalmas. Már a koronavírus-fertőzés első tüneteinek megjelenésekor elvégezheti saját kezűleg a vizsgálatot, így nem kell külső segítséget kérnie.

Mindez kulcsfontosságú a hatékony védekezés szempontjából, hiszen a fertőzött személy minél koraibb elkülönítése meggátolhatja a vírus terjedését. Ellentétben a kizárólag egészségügyi intézményekben, szakember által végezhető PCR-tesztekkel, az antigén gyorsteszt bárki által igénybe vehető. Az eredményre pedig nem órákat vagy napokat, hanem mindössze 15 percet kell várnia.

Az Alltest antigén gyorsteszt működése

Mint minden antigén teszt, az Alltest terméke is a vírusfertőzés aktív fázisában, a tünetek megjelenése után használható.

Kényelmes, fájdalommentes használat

Az Alltest COVID-19 antigén gyorsteszt igazán innovatívnak számít, hiszen a teszteléshez nem szükséges az orr- vagy a szájgaratból mintát venni. Sokan ellenérzésekkel viseltetnek ezzel a módszerrel szemben, számukra tökéletes lehet ez a termék.

A teszteléshez elegendő 3-5 alkalommal köhögni és a mellékelt tölcsérbe nyálat csorgatni. Az így összegyűlt nyál szolgál majd mintául a COVID-teszthez.

A szett minden kiegészítőt tartalmaz, így Önnek semmi egyéb eszközt nem kell beszereznie. A mellékelt használati útmutatóban részletes leírást talál a használatról. Az egyszerű lépéseket követve mindössze 15 perc alatt eredményhez juthat.

Egy igazán kényelmes, modern és könnyen használható megoldás: vásároljon Alltest COVID-19 antigén gyorstesztet!

Használati Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!